5 raske SEO analyse trinn for å øke trafikken din

Når det gjelder å få mer trafikk, er det to ting du kan gjøre for å få en bedre SEO analyse. Du kan enten øke antallet personer som kommer til nettstedet ditt for første gang, eller du kan øke antallet personer som kommer tilbake til nettstedet ditt etter at de allerede har besøkt.

Denne artikkelen vil fokusere på å øke antallet besøkende som kommer tilbake ved å følge disse fem tipsene:

1) Søkeord forskning

2) Link building

3) Optimalisering av sosiale medier

4) Oppretting av kvalitetsinnhold

5) Optimalisering av brukeropplevelse.

Søkeord research

seo analyse

Å gjøre søkeord undersøkelser er det første du bør gjøre for enhver SEO-kampanje. Det er den enkleste måten å identifisere hva kundebasen din søker etter og hvilket innhold som vil være populært blant målgruppen din.

Når du gjør søkeord undersøkelser, vil den gi deg en liste over søkeord som har de høyeste søke volumene, deres månedlige søk, deres estimerte klikk frekvenser og kostnad per klikk. Du kan også finne ut hvilke søkeord som har lav konkurranse og høy kommersiell hensikt.

Linkbygging og SEO analyse

Linkbygging er en kritisk komponent i SEO analyse. Lenker er viktige fordi de forteller Google og andre søkemotorer hva nettstedet ditt handler om. Jo flere koblinger du har til nettstedet ditt, desto mer relevante vil Google og andre søkemotorer tro at nettstedet ditt er for folk som søker etter disse søkeordene.

seo

Link building er som å legge til grener til et tre slik at det kan vokse opp høyere og sterkere. Du vil bygge kvalitets lenker til nettstedet ditt ved å engasjere deg med andre nettsteder i din nisje eller publisere gjeste innhold på disse nettstedene, samt bruke sosiale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram for å nå nye målgrupper.

Optimalisering av sosiale medier

Sosiale medier er en fin måte å markedsføre virksomheten din på. Det gir deg muligheten til å få kontakt med dine kunder, påvirkere og konkurrenter på et personlig nivå. Men for å utnytte kraften til optimalisering av sosiale medier, må du ha en etablert tilstedeværelse på disse kanalene.

Hvis du allerede har en Facebook-side og Twitter-håndtak, er alt du trenger å gjøre å dele innlegg oftere. Du bør også legge inn linker tilbake til nettstedet ditt slik at når folk klikker på dem, blir de tatt direkte dit.

Hvis du ikke har en konto på sosiale medier eller ikke legger ut ofte nok på dine nåværende kontoer, kan det være på tide for deg å opprette nye. Å opprette sosiale mediekontoer for hver plattform vil tillate deg å nå forskjellige målgrupper som kanskje ikke følger hverandre, men som fortsatt er interessert i hva virksomheten din har å tilby.

I tillegg kan bruk av sosiale medieplattformer som Instagram og Snapchat hjelpe deg å nå nye målgrupper også. Sosiale medier kan være et kraftig verktøy hvis de brukes riktig; det skader ikke å prøve!

Oppretting av kvalitetsinnhold

Kvalitetsinnhold er grunnlaget for en vellykket SEO analyse. Opprettelsen av kvalitetsinnhold vil bidra til å lede trafikk til nettstedet ditt og få dem til å komme tilbake for mer. Men for å lage kvalitetsinnhold, må du vite hva publikum er interessert i og hva de vil lese. Hva er deres kamper? Hva er tingene de bryr seg om? Du må vite hvem du snakker med før du kan snakke med dem og gi dem en løsning.

Optimalisering av brukeropplevelse Ved en SEO Analyse

Optimalisering av brukeropplevelse er viktig når det gjelder å få mer trafikk. Å sørge for at nettstedet ditt er enkelt for brukere å navigere og enkelt for dem å finne det de vil ha, kan øke antallet personer som kommer tilbake etter første besøk.
En måte du kan optimalisere brukeropplevelsen på er ved å bruke klare overskrifter, inkludert en innholdsfortegnelse på hjemmesiden din, og ha et nettsteds kart. Hvis hver side har en tittel kode og en optimalisert URL, vil det være lettere for brukere å finne det de leter etter.

Hvis du har en blogg på nettstedet ditt, sørg for at du ikke overvelder besøkende med for mange forskjellige innlegg på én side. Du bør ha 10-20 % gammelt innhold per side, men ikke mer enn 50 %. Og, hvis mulig, oppdater innholdet ditt regelmessig slik at besøkende alltid har noe nytt å se når de kommer tilbake.

Sammendrag av SEO analyse trinn

En av de første tingene du må gjøre i SEO analysen din er søkeordundersøkelser. Du bør se på konkurrentene dine, se hvilke søkeord de retter seg mot og deretter prøve å målrette mot de samme søkeordene. Deretter bør du opprette interne koblinger mellom sidene på nettstedet ditt. Dette vil hjelpe søkemotorer til å forstå hvordan du vil at de skal rangere nettstedet ditt for ulike emner.

Optimalisering av sosiale medier kan også være et godt verktøy å bruke i SEO fordi det bidrar til å øke trafikken fra plattformer som Facebook og Twitter. En annen enkel måte å øke trafikken på er å lage innhold. Å lage kvalitetsinnhold som er engasjerende vil bringe folk tilbake igjen og igjen over tid. Til slutt vil optimalisering av brukeropplevelse sikre at nettstedet ditt er enkelt for folk å navigere og raskt finne det de trenger. Jo flere brukere som kommer tilbake, jo bedre!

Konklusjon Av SEO Analyse

Ønsker du å øke trafikken, men er ikke sikker på hvor du skal begynne?

Start med å ta disse enkle trinnene:

  1. For å starte, utfør søkeordundersøkelser for å finne ut hva folk ser etter når de søker. Bruk deretter forskningen din til å lage en liste over søkeord og fraser som du kan optimalisere innholdet ditt for.
  2. Deretter identifiserer du eventuelle ødelagte koblinger på nettstedet ditt og tar skritt for å fikse dem. Å gjøre dette vil ikke bare hjelpe nettstedet ditt til å rangere høyere i søkemotorresultater, men vil også hjelpe deg med å bygge et bedre omdømme på nettet.
  3. Markedsfør nettstedet og innholdet ditt på sosiale medier, inkludert LinkedIn, Facebook, Pinterest, Instagram og Twitter.
  4. Lag kvalitetsinnhold som vil engasjere publikum og få dem til å komme tilbake for mer.
  5. Optimaliser nettstedet ditt for mobilbrukere med responsiv design slik at alle kan nyte det på hvilken som helst enhet.

De seks trinnene i SEO analyse prosessen er: søkeord undersøkelse, koblings bygging, optimalisering av sosiale medier, oppretting av kvalitetsinnhold, optimalisering av brukeropplevelse og sammendrag. Følg alle disse trinnene for å øke trafikken til nettstedet ditt!

Andre lignende sider

Meet Anders Dakin

Anders Dakin is the main writer of the blog Quahlity Designs. I have good marketing knowledge and, help online businesses with SEO and Website Design Learn more about Anders Dakin, and why he decided to start the Freedomdad blog. If you want to send Anders a quick message, then visit his contact page here.

Leave a Comment